Bangladéš vs Nový Zéland - 1. ODI

Results

Date R Domácí vs Hosté -
09/21 08:00 - Bangladéš vs Nový Zéland ,136/5
Bangladéš vs Nový Zéland - 1. ODI

První zápas série One Day International mezi Bangladéšem a Novým Zélandem se bude konat v pátek 20. března 2023 na hřišti Zahur Ahmed Chowdhury Stadium v Chattogramu.

Bangladéš vstupuje do série jako domácí tým, který se bude snažit navázat na svůj nedávný úspěch v sérii proti Anglii. Nový Zéland bude chtít zahájit slibnou sérii před nadcházejícím mistrovstvím světa v kriketu.

Zápas slibuje, že bude vzrušující bitvou mezi dvěma silnými týmy. Bangladéš má ve svém kádru silné pálkaře, jako jsou Shakib Al Hasan, Mushfiqur Rahim a Liton Das. Nový Zéland se bude spoléhat na své zkušené pálkaře, jako jsou Kane Williamson, Ross Taylor a Martin Guptill.

V nadhazování bude Bangladéš spoléhat na Mustafizur Rahmana, Shakiba Al Hasana a Mehidyho Hasana. Nový Zéland má ve svém bowlingovém útoku silné nadhazovače, jako jsou Trent Boult, Tim Southee a Lockie Ferguson.

Zápas se bude konat v pátek 20. března 2023 od 12:00 středoevropského času. Bude živě vysílán na televizním kanálu ESPN a bude k dispozici také na streamovacích platformách.