India vs West Indies 2nd ODI

Druhý ODI zápas mezi Indií a Západní Indií se bude hrát na stadionu Eden Gardens v Kalkatě dne 12. února 2023. Zápas začíná v 13:30 indického času (08:00 SEČ).

Indie vyhrála první ODI zápasem o 6 branek a pokusí se zopakovat svůj úspěch i ve druhém utkání. Západní Indie bude hledat způsoby, jak se vrátit do série, a bude chtít zlepšit svůj výkon ze sobotního zápasu.

Očekává se, že v indické sestavě budou hrát Shikhar Dhawan, Shubman Gill, Virat Kohli, KL Rahul, Shreyas Iyer a Rishabh Pant. V bowlingové sestavě mohou nastoupit Mohammad Shami, Mohammad Siraj, Kuldeep Yadav a Yuzvendra Chahal.

V týmu Západní Indie se očekává, že budou hrát Shai Hope, Kyle Mayers, Brandon King, Darren Bravo a Shimron Hetmyer. Bowlingová sestava může zahrnovat Alzari Josepha, Jayden Seales, Akeal Hosein a Yannic Cariah.

Zápas se očekává jako napínavý a vzrušující duel mezi dvěma silnými týmy. Fanoušci obou týmů budou mít možnost sledovat utkání živě na Star Sports Network v Indii a na Sky Sports Cricket ve Velké Británii.